O'Neill beach center

It’s always summer on the inside

Een omgeving waar vers, lokaal en smaakvol genieten de boventoon voeren.

brouw01@2x

EEN STRANDPAVILJOEN SYMBOLISEERT DE VERBONDENHEID TUSSEN DE MENS EN HET WATER

Aan de ene kant de strijd ertegen en de noodzakelijke maatregelen die genomen moeten worden om ons te beschermen, zoals bijvoorbeeld de Deltawerken. Maar aan de andere kant de verbondenheid. Wat is er prachtiger dan te mogen genieten van die immense zee. En dat kan zowel door het beteugelen ervan door het beoefenen van diverse watersporten als door het je laten onderdompelen in dat prachtige uitzicht en je weg laten voeren in een rustige horeca-omgeving.

GENIETEN VAN DE ZEE

Dat is altijd de filosofie van Brouw geweest. Genieten van de zee, genieten van het strand en tegelijkertijd dit ontspannen combineren op een prachtige locatie met een drankje, een lichte snack, een voedzame lunch of een voortreffelijk diner. Maar, vanzelfsprekend, alles met respect voor die zo geweldige natuur en haar producten.

Brouw, ons strandpaviljoen, ligt halverwege de Brouwersdam aan de Noordzeezijde ter hoogte van Port Zélande. Laat je onderdompelen in de rust die deze weidse natuur je biedt. Of neem het letterlijk en vergeet je zwembroek, bikini of badpak niet. Liever wat actie? Wij zijn al jaren een trekpleister voor beoefenaars van strand- en watersporten, zoals (kite)surfen, suppen, kitebuggyen en strandzeilen.

brouw02@2x

NIET ALLEEN CULINAIR EN MET STRAND- EN WATERACTIVITEITEN

En omdat we u niet alleen culinair en met strand- en wateractiviteiten willen laten genieten, bieden wij ook mogelijkheden als trouwlocatie, vergaderfaciliteiten, etc. Kortom, Brouw biedt meer, Brouw biedt alles voor een optimaal strand- en zeegenot. O’Neill, onder andere de leverancier van onze bedrijfskleding, onderkende dit en samen met hen en andere ondernemers is het O’Neill Beach Center gerealiseerd. Een centrum waar, zoals altijd al gevisioneerd door Jack O’Neill, alles is afgestemd op dat waar Brouw en haar collega-bedrijven voor staan, namelijk respectvol genieten van de verbondenheid met die zo prachtige zee.

brouw03@2x

Strandpaviljoen Brouw

BEZOEK DE WEBSITE