O'Neill beach center

It’s always summer on the inside

Eurofuncenter is een nauwe samenwerking aangegaan met o'neill

eurofun01@2x

Eurofuncenter is al jaren het adres aan de Brouwersdam en omstreken als het gaat om kite- en windsurfboards van gerenommeerde merken als Duotone, Fanatic, Cabrinha en Naish. Naast complete sets, vind je bij ons ook een uitgebreide collectie onderdelen en accessoires. Ook bieden we kitebar reparaties aan, voor diegene die daar zelf niet aan durven.

Eurofuncenter is een nauwe samenwerking aangegaan met o’neill. De O’Neill Prostore is de eerste van vele die zullen gaan volgen langs de Europese kustlijnen. Met deze stap komt O’Neill weer naar zijn fans toe die de beach lifestyle, kitesurf en windsurfsport omarmen. Dit betekend dat alles van O’Neill bij ons te vinden is.

KITESURFSCHOOL EUROFUN ACADEMY

Naast shoppen kun je ook leren kitesurfen bij de Eurofun Academy. Onze VDWS gecertificeerde leraren brengen je de kitesport op een veilige en snelle manier onder de knie. Wij bieden cursussen aan inclusief vaargarantie. Je kunt al leren kitesurfen vanaf 99 euro voor een introductiekaart inclusief materiaal. Wil je het gelijk goed leren dan kies je voor de 3 daagde kitesurfcursus voor 260 euro inclusief vaargarantie.

eurofun02@2x
eurofun03@2x

Eurofuncenter

BEZOEK DE WEBSITE