O'Neill beach center

It’s always summer on the inside

Alle spannende strandactiviteiten en wateractiviteiten één plek

beware01@2x

Het fantastische brede strand van het O’Neill Beach Center is zeer geschikt voor spectaculaire water- en beachsporten. Je ziet er kitesurfers op het water, paragliders in de duinen en blokarts op het strand. En weet je wat zo leuk is? Bij het O’Neill Beach Center kan ook jij ervaren hoe het is om de strijd aan te gaan met de elementen van de natuur, zoals het water en de wind.

Beware Beach zorgt bij het O’Neill Beach Center voor sportieve activiteiten op het strand waar iedereen aan mee kan doen. Natuurlijk kun je er ook gewoon heerlijk op een strandbedje relaxen. Maar als je je verveelt, is het tijd om bij Beware Beach te vragen of je nog kunt aansluiten bij één van de spectaculaire clinics. Zoals strandzeilen (blokarten) bijvoorbeeld. Of powerkiten.

Zo beleef je een middag om nooit te vergeten én maak je op een laagdrempelige manier kennis met de strand- en watersporten waar de Brouwersdam zo bekend om is.

Of je nu alleen bent, met familie of vrienden, of met je team of bedrijf. Iedereen is welkom. En je kiest zelf een activiteit die bij je past. De instructeurs leren je stap voor stap wat je moet weten. Eén ding kunnen we je beloven: binnen no time race ook jij als een pro over het strand!

DE BEWARE BEACH VOORDELEN OP EEN RIJ:

_ Alle spannende strandactiviteiten en wateractiviteiten op één plek
_ Boek één of meerdere activiteiten tegelijk
_ Familie- en vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, teambuidling en schoolgroepen
_ Combineer je activiteit met een borrel, lunch of diner
_ Kleine en grote groepen (tot 120 personen)
_ Het breedste strand van Nederland voor de beste ervaring
_ Persoonlijke aandacht zodat iedereen de activiteit leert

beware02@2x
beware03@2x

Beware Beach

BEZOEK DE WEBSITE